Solidarität mit der Ukraine

24.03.2022

Mit Sorge und Mitgefühl schaut der Fachbereich Mathematik auf den Krieg in der Ukraine. | З великою стурбованістю та співчуттям дивиться кафедра математики на війну в Україні. | С тревогой и состраданием смотрит кафедра математики на войну в Украине. | With concern and compassion, the Department of Mathematics looks at the the war in Ukraine.

Mit Sorge und Mitgefühl schaut der Fachbereich Mathematik auf den Krieg in der Ukraine. Wir können das Leid aller Betroffenen nur erahnen. Besonders nahe sind uns natürlich unsere Mitarbeiter*innen und Studierenden, die Wurzeln in der Ukraine, aber auch in Russland haben.

Auch viele junge Menschen sind auf der Flucht, die sie in eine ungewisse Zukunft bringt. Gerne informieren wir zu den Möglichkeiten, am Fachbereich Mathematik eine Zwischen-Heimat zu finden, hier zu studieren oder zu promovieren. Auf Deutsch, Englisch, Ukrainisch oder Russisch.

Bei Fragen steht Ihnen zur Verfügung.

З великою стурбованістю та співчуттям дивиться кафедра математики на війну в Україні. Ми можемо тільки здогадуватися про страждання людей. Звичайно, наші співробітники і студенти, які мають коріння в Україні, а також і в Росії, нам особливо близькі.

Багато людей знаходяться в бігах. Особливо для молоді – все майбутнє знаходиться під загрозою. Ми, на кафедрі математики, з радістю надамо вам інформацію про можливості пошуку тимчасового помешкання, навчання тут або отримання докторської дисертації – німецькою, англійською, українською або російською мовами.

Якщо у вас виникли питання, будь ласка, зв'яжіться з .

С тревогой и состраданием смотрит кафедра математики на войну в Украине. Мы можем только догадываться о страданиях людей. Конечно, наши сотрудники и студенты, которые имеют корни в Украине, а также в России, особенно близки нам.

Многие люди находятся в бегах. Особенно для молодежи – все будущее под угрозой. Мы, на кафедре математики, рады предоставить вам информацию о возможностях поиска временного жилья, обучения здесь или получения докторской диссертации – на немецком, английском, украинском или русском языках.

Если у вас возникли вопросы, пожалуйста, свяжитесь с .